Assortiment

Op deze pagina bevindt zich informatie over ons assortiment

Alles voor Kantoor

Bij Office Noord vindt u een uitgebreid assortiment van zowel A-merk als huismerk kantoorartikelen. Als trotse wederverkoper bieden wij producten van alle bekende kantoormerken, zoals Leitz, Canon, Kangaro KTC, 3M, Schneider, en Dymo. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren bij het vinden van de juiste kantoorbenodigdheden die voldoen aan uw behoeften. Wij streven ernaar om samen met onze klanten te werken aan duurzame oplossingen die zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk zijn. Ontdek ons ruime assortiment aan huismerk kantoorartikelen en profiteer van kwaliteit en duurzaamheid tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Alles voor Kantine

 

Bij Office Noord vindt u een uitgebreid assortiment aan warme en koude dranken, waaronder bekende merken zoals Douwe Egberts, Pickwick, Cup a Soup, Coca Cola, Fanta, Carvan Cevitam en Biaretto. Geniet van hoogwaardige dranken voor uw bedrijf, of het nu gaat om koffie, thee, frisdrank of vruchtensappen. Ontdek ons assortiment en kies de dranken die perfect passen bij uw behoeften!

 

Alles voor schoonmaak

Office Noord biedt een breed scala aan hygiëneoplossingen voor uw kantoor- en kantinebehoeften. Onze missie is om ervoor te zorgen dat uw werkomgeving schoon, hygiënisch en professioneel blijft, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt.

 

 

Alles voor magazijn en verzenden

Bij Office Noord vindt u een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen om uw producten veilig en efficiënt te verzenden. Van verzenddozen tot verzendenveloppen en luchtkussenenveloppen, wij bieden alles aan in zowel kleine als grote hoeveelheden. Zo kunt u altijd rekenen op de juiste verpakkingsoplossing voor uw behoeften.

 

Alles voor kantoorinrichting

Office Noord biedt een breed scala aan hoogwaardige kantoorinrichtingsartikelen, inclusief systeemmeubilair, vergaderopstellingen, opbergfaciliteiten, bureaustoelen, conferentiestoelen, directiemeubilair, kantinemeubilair, wachtruimtemeubilair en akoestische oplossingen, projectvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in ergonomische oplossingen en bieden ook zit-sta bureaus aan, zowel elektrisch als handmatig verstelbaar, om bij te dragen aan een gezonde werkhouding.

 

Alle kantoormachines

Een betrouwbare en zuinige printer is essentieel voor onbezorgd printen op kantoor. Office Noord is distributeur en dealer van het merk Canon. Heeft uw printer een storing of is deze kapot? Onze experts kijken graag met u naar de herstelmogelijkheden. Indien reparatie niet mogelijk is, helpen wij u graag bij het vinden van een nieuwe printer die perfect past bij uw behoeften en budget.