Alle kantoormachines

Op deze pagina bevindt zich informatie over de artikelen voor kantoormachines

Betrouwbare printers voor zorgeloos printen

Een betrouwbare en zuinige printer is essentieel voor onbezorgd printen op kantoor. Office Noord is distributeur en dealer van het merk Canon. Heeft uw printer een storing of is deze kapot? Onze experts kijken graag met u naar de herstelmogelijkheden. Indien reparatie niet mogelijk is, helpen wij u graag bij het vinden van een nieuwe printer die perfect past bij uw behoeften en budget.

Professionele papiervernietigers voor vertrouwelijke documenten

Uw vertrouwelijke documenten verdienen een professionele en veilige vernietiging. Office Noord biedt zowel kleine als professionele papiervernietigers van topmerken zoals IDEAL en Fellowes. Is uw huidige vernietiger kapot of niet meer geschikt voor uw gebruik? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van een nieuw model dat perfect aansluit bij uw wensen en vereisten. Bovendien bieden wij de optie tot gecertificeerde archiefvernietiging in onze vestiging in Groningen, in samenwerking met onze partner Reiswolff

Efficiënt werken met kantoormachines en IT-accessoires

Kantoormachines en IT-accessoires maken uw werk op kantoor niet alleen eenvoudiger en efficiënter, maar kunnen ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Office Noord biedt een uitgebreid assortiment aan IT-accessoires, waaronder headsets, dockingstations en laptopstandaarden. Als dealer van R-Go Tools, dat staat voor ergonomisch werken, en HAMA, hebben wij alles in huis om uw werkplek optimaal in te richten. Vertel ons over uw werkplek en wij denken graag met u mee om de juiste oplossingen te vinden die uw werkomgeving nog productiever maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!