Update verbouwing!

Het is even stil geweest rondom Office Noord, dat komt doordat we de afgelopen weken met volle energie bezig zijn geweest met het opbouwen van onze winkel/showroom. We willen u graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden:

Het Office Noord logo is als lichtreclame op het dak geplaatst, waardoor we vanaf nu niet te missen zijn vanaf de zuidelijke ringweg van Groningen. Onze dank gaat uit naar Ralph Matthijssen van Matthijssen - Ten Have Lichtreclame voor hun bijdrage aan onze zichtbaarheid.

Wij hebben een prachtig peesdoek met daarop het Office Noord logo gemonteerd tegen de achterwand. Dit voegt een uniek element toe aan onze winkel en draagt bij aan de aantrekkelijke uitstraling van onze ruimte.

De eerste voorraad bureaustoelen en bureaus is binnengekomen. Hierdoor kunnen we klanten nu al adviseren in onze showroom over ergonomisch zitten en werken. In de komende weken zal de rest van de showroom verder worden ingericht. De Werkplek Voordeelmaand begint vandaag, dus als u benieuwd bent naar onze acties, bekijk dan onze aanbiedingen via https://lnkd.in/dybU4U-q

Wat staat er op de planning voor de komende tijd?

Momenteel hebben we een tijdelijke ingang aan de zijkant van het pand, maar de komende weken zal er een ingang aan de voorkant worden gerealiseerd. Bovendien wordt het buitenterrein gerenoveerd en verfraaid met meer groen om ons vooraanzicht nog aantrekkelijker te maken.

De bovenverdieping wordt voorzien van stoffering, met een uitgebreide selectie van vloeren uit onze collectie. Dit wordt een ruimte waar klanten de vloeren echt kunnen ervaren. Bovendien wordt onze stoelenshowroom hier verder uitgebreid.

Aan de zijkant van het pand wordt een glazen pui geplaatst om nog meer natuurlijk licht in de winkel te laten schijnen.

In de komende weken zullen we starten met het plaatsen van kantoor-, kantine- en schoonmaakproducten in de winkel.

Het Office Noord-team werkt met veel energie aan de opbouw van de winkel. Hoewel we onze winkel nog niet officieel hebben geopend, staan we klaar om klanten te verwelkomen in onze showroom. Of het nu gaat om profiteren van de scherpe prijzen van de Werkplek Voordeelmaand of het vinden van de juiste producten, u bent van harte welkom!

We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze vernieuwde winkel & showroom. Blijf ons volgen voor meer updates en informatie over onze officiële opening.