Nog maar 17 weken tot kerst!

Bij Office Noord introduceren we onze uitgebreide selectie kerstpakketten voor dit jaar, met meer dan 80 prachtige opties om uit te kiezen.

Met onze kerstpakketten kunt u uw collega's en relaties op een speciale manier waarderen tijdens de feestelijke seizoenen. Of het nu gaat om een klein gebaar of een uitgebreid geschenk, we hebben voor ieder budget iets passends vanaf slechts €9,95. En het beste van alles: er is geen minimum bestelwaarde, dus u kunt zo flexibel zijn als u wilt.

Wat kunt u verwachten van onze kerstpakketten? Een breed scala aan keuzes, meer dan 80 pakketten om precies te zijn! Prachtig samengestelde pakketten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze toegewijde en vriendelijke service die u kunt vertrouwen. Levering op het moment dat het u het beste uitkomt.

En we hebben geweldig nieuws voor wie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan: we hebben ook een speciale selectie duurzame kerstpakketten samengesteld. Zo kunt u niet alleen uw waardering tonen, maar ook een positieve impact maken op het milieu.

Wilt u alvast een impressie krijgen van onze kerstpakketten? Neem dan een kijkje in onze digitale catalogus op tilssonskerstpakketten.nl. Hier kunt u een voorproefje krijgen van ons uitgebreide aanbod en inspiratie opdoen voor het perfecte geschenk.

Maar dat is nog niet alles! We bieden ook de mogelijkheid om samen met u een kerstpakket samen te stellen dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Als u tussen onze ruime selectie niet precies vindt wat u zoekt, staan we klaar om met u mee te denken. Neem gerust contact met ons op via 050 311 07 07 of stuur een e-mail naar info@officenoord.nl.