Ons verhaal

Alles wat u wilt weten over Office Noord

Afspraak is afspraak

Wij gaan voor een jarenlange duurzame samenwerking. Relaties van Office Noord zullen dit beamen!

Specialistische kennis

De medewerkers van Office Noord en de overige collega's van Tilssons, met 17 vestigingen in Nederland, hebben een brede kennis van de producten en diensten. Binnen ons team hebben alle collega's een eigen specialisme, zo kunnen wij u altijd snel helpen!

Maatwerk levering

Wij werken samen met betrouwbare transporteurs, door deze samenwerking kunnen wij in heel Nederland bezorgen. Indien gewenst kunnen wij zelfs tot aan de werkplek bezorgen. Onze relaties binnen het bezorggebied worden met eigen vervoer beleverd!

Concurrerende prijzen

Doordat Office Noord samen met nog 17 Tilssons locaties in Nederland inkopen bij onder andere Staples, Quantore, ALSO en Schaffenburg kunnen wij relaties een concurrerende prijs garanderen!

Totaalleverancier 

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat onze relaties nodig hebben. Door deze ervaring hebben wij excellente partners waarmee wij samenwerken. Laat ons weten wat u zoekt, wij kunnen u altijd helpen!

Duurzaamheid

Wij beperken onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk door binnen onze bedrijfsvoering na te denken over de keuzes die we maken. Zo bieden wij onder andere een recycle programma aan voor lege inkt- en tonercartridges. Dit doen wij samen met en voor onze relaties!

Samenwerkingen

Door een onderdeel te zijn van Tilssons BV werken wij continu samen aan een optimale ervaring voor onze relaties. Office Noord is onder andere de wederverkoop partner van Staples en Quantore voor Noord Nederland!


Bekende gezichten

Ons team in het Noorden heeft ruime kennis en ervaring om relaties snel en kundig te helpen. Door jarenlang in de branche te hebben gewerkt weten wij wat onze relaties nodig hebben!


Locatie Groningen

Office Noord heeft een locatie in Groningen, wij geloven erin dat wij de beste service kunnen verlenen door met een fysieke locatie in het Noorden van Nederland te vestigen. Op dit moment bedienen wij u vanuit een tijdelijke locatie, eind 2023 openen wij onze winkel met showroom aan de Kieler Bocht 11 in Groningen.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?