Office vip klant

Duurzame bezorging Office VIP klanten

Voor Office VIP-klanten bezorgt Office Noord de bestelling tot op de gewenste werkplek. Hiermee bieden we klanten een zorgeloze service en besparen we hen veel werk met het uitpakken en verwerken van de bestellingen. We maken gebruik van onze eigen bezorgservice en leveren standaard zonder verpakkings- en verzendmaterialen. Alle verzendmaterialen worden door Office Noord hergebruikt. Door deze service behoort transportschade en verloren pakketten tot het verleden!

Retourservice lege & defecte producten

Bij Office Noord bieden we u graag de gelegenheid om kosteloos uw lege batterijen, toners en cartridges bij ons in te leveren. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het verzamelen van deze lege producten en zorgen voor een duurzame afvoer, waarbij we tevens streven naar hergebruik indien mogelijk.
Maar er is meer. Onze inzet gaat verder dan efficiëntie. We willen ook een positieve impact maken op anderen. Daarom zijn we verheugd u te kunnen vertellen dat de opbrengst van het inzamelen van lege cartridges en toners wordt gedoneerd aan CliniClowns. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan het bezorgen van een glimlach bij een kind. Bovendien omvat onze retourservice ook defecte kantoorartikelen en kleine IT-apparaten, zoals printers, smartphones en monitoren. Bij Office Noord gaan we voor duurzaamheid en betrokkenheid.


Service en accountmanagement

Bij Office Noord streven we naar uitstekende service en accountmanagement. Office VIP klanten hebben een vaste accountmanager als aanspreekpunt voor al hun vragen en behoeften. Daarnaast staat onze klantenservice klaar om bestellers te ondersteunen bij vragen over leveringen en producten. Onze klantenservice is snel bereikbaar via de telefoon en reageert binnen één werkdag op e-mails. We streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid en zetten ons in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn!