Hygiëne oplossingen

Office Noord is een gespecialiseerde leverancier van kantoor- en kantineartikelen, met als extra expertise het adviseren van klanten over hygieneartikelen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat klanten op een hygiënische, professionele en betaalbare manier gebruik kunnen maken van deze oplossingen.

Toiletpapier dispensers

Wij bieden een brede range aan toiletpapierdispensers en leveren alle soorten toiletpapier. Of het nu gaat om standaard toiletpapier, jumborollen of luxe varianten, wij hebben de juiste dispenser en het juiste toiletpapier voor uw behoeften.

Zeepdispensers

Ook voor zeepdispensers kunt u bij ons terecht. Wij leveren alle soorten zeepdispensers, zoals touchfree dispensers, dispensers met vloeibare zeep en foamdispensers. Wat uw voorkeur ook is, wij hebben de juiste zeepdispenser voor uw omgeving.


Handdoekdispensers

Voor handdoekdispensers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren zowel dispensers voor papierenrollen als voor alle soorten papieren handdoekjes. Of u nu een kantoor, medische ruimte, restaurant, werkplaats of kantine heeft, wij hebben de geschikte handdoekdispenser voor uw specifieke situatie. En uiteraard leveren wij ook de bijbehorende afvalbakken voor de handdoekjes.


Geurdispensers

Daarnaast bieden wij ook aromadispensers aan voor gebruik op toiletten. Wij begrijpen dat de geur op toiletten als erg onprettig ervaren kan worden. Daarom leveren wij geurdispensers zonder spray, die eenvoudig hervulbaar zijn. Met onze geurdispensers hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een onaangename spray in uw mond of ogen.


Bespaarcheck of gratis advies?

Office Noord staat klaar om u als klant te adviseren over hoe u op een betaalbare manier uw hygiënevoorzieningen kunt professionaliseren. Neem snel contact met ons op voor een bespaarcheck of gratis advies. Wij helpen u graag verder.