Hardware & IT


laptops & tablets

Om prettig te werken is de juiste laptop of tablet essentieel. Het aanbod in laptops en tablets is enorm. Office Noord is wederverkoper van onder andere de merken: HP, Acer, Lenovo, Apple en Samsung. Wij gebruiken graag onze ervaring om samen met u de juiste apparatuur uit te kiezen!

Mobiele telefonie

Office Noord zorgt er graag voor dat onze relaties bereikbaar zijn. Wij bieden het volledige aanbod aan van onder andere de bekende merken: Apple, Samsung. Ook is het mogelijk om via Office Noord uw mobiele abonnementen af te sluiten. Zo zorgen wij er graag voor dat onze relaties bereikbaar zijn!Monitoren

De basis van ergonomisch werken is de juiste monitor. In combinatie met een laptop of tablet zorgt de juiste monitor voor een plezierige IT set up om mee te werken. Office Noord levert bijvoorbeeld monitoren met een ingebouwde USB C hub waardoor moderne laptops als makkelijke werkstation gebruikt kunnen worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel een gratis adviesgesprek aan!

Dockingstations

Om goed en efficiënt hybride te werken is een goede USB docking onmisbaar. Office Noord levert en adviseert USB docking stations van verschillende merken. Office Noord maakt het graag eenvoudig voor u!


Desktop computers

Voor het werken aan een vaste werkplek is de desktop een betaalbare en betrouwbare oplossing. Office Noord levert desktops van onder andere de bekende merken HP, Lenovo en Acer. Desktops zijn er tegenwoordig in verschillende afmetingen en kunnen zelfs door middel van een beugel op monitoren gekoppeld worden!


Advies nodig?

Ons team heeft al meer dan 15 jaar ervaring en productkennis op het gebied van Hardware en IT. Wij zien het als onze uitdaging om u van een op maat advies te voorzien die uw verwachting overtreft. Wij denken graag met u mee, ons advies is gratis!