Office SuppliesA-merk artikelen

Office Noord is wederverkoper van alle bekende kantoormerken zoals  Leitz, Canon, Jalema, 3M, Elba, Exacompta en nog veel meer!

Huismerk artikelen

Kosten besparen en toch nog gebruik willen maken van kwalitatief goede kantoorartikelen? Vraag naar het ruime assortiment van onze huismerk kantoorartikelen!Advies nodig?

Office Noord helpt je graag bij het vinden van de juiste supplies. Op zoek naar een specifiek product? Neem contact met ons op!

Print- en kopieerpapierGoedkoop kopieerpapier

Papier nodig voor pakbonnen of interne prints? Wij adviseren dan om te kiezen voor het voordelige kopieerpapier van ons huismerk. Ook leveren wij voordelig kopieerpapier met het FSC keurmerk!

Kantoor kopieerpapier

Wanneer u meer wensen heeft met betrekking tot de kwaliteit van het papier, adviseren wij graag. Wij zijn wederverkoper van alle bekende A merken papier. Vertel ons waar u het voor gebruikt en wij adviseren u graag!

Advies nodig?

Advies nodig over welk papier het beste bij u past? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Inkt & TonerOriginele toners & cartridges

Bedrijven en instanties kunnen niet zonder printen. Om uw relaties van kwalitatief goede afdrukken te voorzien leveren wij alle inkt- en tonercartrdiges van de bekende merken zoals HP, Canon, Brother, Epson, Lexmark, Ricoh en Toshiba!

Circulaire toners & cartridges

Ecologische voetafdruk beperken en kosten besparen met afdrukken? Wij leveren een breed assortiment aan circulaire toners met 100% tevredenheidsgarantie. Wij verkopen bewust geen imitatie inkt en toner. Vraag snel naar ons circulaire printprogramma!Duurzaam en voordelig printen

Advies nodig over hoe u voordeliger of duurzamer kunt printen? Wij denken graag mee in de mogelijkheden!

Verzend- en verpakkingsmogelijkheden

Verpakkingsmateriaal

Steeds meer bedrijven gaan hun producten zelf verzenden om hiermee een grotere doelgroep te bereiken. Wij bieden een ruim assortiment in verpakkingsmaterialen aan. Wij bieden onder andere verzenddozen, verzendenveloppen, luchtkussenenveloppen aan in zowel kleine- als bulkaantallen!


verzendbenodigdheden

Om producten goed te verzenden zijn verpakkingsbenodigdheden essentieel. Wij bieden luchtkussenfolie, krimpfolie, pakbonenveloppen en pakbonnen aan in kleine-als bulkaantallen. Verder kunnen wij een groot aantal verzendbenodigdheden personaliseren, denk hierbij aan verpakkingstape met uw bedrijfslogo!

Gepersonaliseerde verzendartikelen

Wij leveren alles voor uw bedrijf, werkplaats, product of webshop op het gebied van verzend- en verpakkingsmateriaal. Meer weten over veilig, duurzaam en voordelig verzenden? Wij denken graag mee!

Schoonmaak & HygiëneSchoonmaakdispenser

De juiste dispensers op de juiste plaatsen zorgen jarenlang voor een schone en nette werkomgeving. Dispensers van de bekende A-merken kunnen door ons geleverd worden. Hierbij kunnen relaties ook kiezen voor een bruikleenovereenkomst en de montage van dispensers!


Schoonmaakartikelen

Om uw werkplek en omgeving schoon te houden zijn kwalitatief goede schoonmaakmiddelen cruciaal. Wij bieden een groot assortiment schoonmaakartikelen aan waarbij ook een groot assortiment aan milieuvriendelijke schoonmaakartikelen!Alles voor een schone en veilige werkplek

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak en hygiëne artikelen? Neem contact met ons op!

Eten & Drinken

Warme en koude dranken

Wij bieden een groot assortiment aan warme en koude dranken aan  van A-merken zoals Douwe Egberts, Pickwick, Cup a Soup, Coca Cola en Fanta. Ook bieden wij de mogelijkheid om een professioneel koffiezetapparaat te leasen of een periodieke bevoorrading van uw warme en koude dranken!Food & snacks

Bedrijfsborrel, iets te vieren of gewoon altijd wat lekkers voor bij de koffie? Wij bieden een groot assortiment aan van koekjes, snoep, snacks en overige etenswaren voor uw bedrijf!
Alles voor kantine

Geen werkomgeving kan zonder de juiste kantinebenodigdheden. Wij bieden een compleet assortiment aan van bijvoorbeeld roerstaafjes, dispensers, vuilniszakken, vaaatwastabletten en bekertjes. Wij kunnen ook bedrukte koffiebekers en circulaire koffiebekers met logo voor u verzorgen!

Kantoormachines


Printers

Een betrouwbare en zuinige printer is de basis van onbezorgd printen. Wij leveren printers van de bekende merken HP, Canon, Epson, Brother en Toshiba. Geeft uw printer een storing of is deze kapot, wij kijken graag met u naar herstelmogelijkheden, is herstel van uw printer niet mogelijk dan helpen wij u graag met het uitzoeken van een nieuwe printer passend bij uw wensen!

papiervernietigers

Uw vertrouwelijke documenten wilt u op een professionele wijze vernietigen. Wij verkopen zowel kleine als professionele papiervernietigers van alle bekende merken zoals  Leitz, Fellowes. Vernietiger kapot of niet meer passend bij uw gebruik? Wij adviseren u graag een passend model op basis van uw wensen!& nog veel meer

Kantoormachines maken het werk op kantoor makkelijker en efficiënter. Met de juiste kantoorapparatuur wordt het werken niet alleen prettiger, maar kunt u ook veel geld besparen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Hardware & IT


Hardware machines 

De juiste IT hardware zorgt voor een efficiënte en prettige manier van werken. Laptops, monitoren etc. zijn niet meer weg te denken tijdens onze werkdag. Bent u toe aan een nieuwe laptop of werkopstelling? Wij zetten graag onze passie en ervaring in om u te helpen aan de juiste hardware!


IT accessoires 

Makkelijker en sneller werken kan wanneer u gebruik maakt van de juiste accessoires. Wanneer u (thuis) werkplekken op de juiste wijze voorziet van bijvoorbeeld: headsets, dockingstations en standaarden voor laptops zult u zien dat u prettiger werkt. Vertel ons snel over uw werkplek en wij denken graag met u mee!

Hulp nodig? Hardware voor de (thuis)werkplek?

Ons team heeft al meer dan 15 jaar ervaring en productkennis op het gebied van hardware en IT. Wij zien het als onze uitdaging om u van advies te voorzien wat uw verwachting overtreft.  Wij denken graag met u mee. Ons advies is gratis!

WaarderingsgeschenkenWaarderingsgeschenken

Een medewerker of relatie in het zonnetje zetten of is er iets te vieren? Hier kunnen wij u bij helpen. Wij leveren een groot assortiment aan bedrukte en onbedrukte artikelen wat leuk als cadeau gegeven kan worden!


Kerstpakketten

Om de waardering naar uw medewerkers te uiten aan het einde van het jaar word er altijd vaak aan een kerstpakket gedacht. Wij bieden jaarlijks een ruimte keuze van meer dan 100 kerstpakketten aan. Ons aanbod varieert van kleine geschenken tot luxe maatwerkpakketten!

Mogelijkheden

Benieuwd naar wat Office Noord voor u kan betekenen op het gebied van geschenken?